Вести

САСТАНАК САВЕТА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ И ОМЛАДИНЕ СНС ГРАДСКОГ ОДБОРА КРАЉЕВО

У просторијама странке у Краљеву, синоћ је одржан састанак Савета за информисање и Омладине Градског одбора Српске напредне странке.

Савет за информисање на челу са координаторком Миленом Милојевић бележи завидне резултате како у Рашком округу, тако и  на нивоу Србије. Овај тим чине млади људи који правовремено, егзактно и експедитивно извршавају задатке вођени политиком која брине о младима, што их доводи до завидне позиција на нивоу Србије.

"Дела говоре о нама. То је наша предност у односу на све оне олоше из опозиције који нас нападају. Резултати рада политике коју води Српска напредна странка и председник Александар Вучић видљиви су у сваком делу нашег лепог града. Ми имамо чиме пред грађане и зато ћемо у наредном периоду бити свакога дана на терену да разговарамо са нашим суграђанима у да правимо планове за боље и успешније Краљево! Ово је тим који највише смета лоповима и насилницима који се крију иза тастатуре. Зато ћемо у овој кампањи још јаче и снажније радити на промовисању наших резултата. Рад побеђује мржњу. Увек је тако било, тако ће бити и у будућности", истакла је координаторка Савета за информисање Милена Милојевић.

Овај говор су присутни поздравили громогласним аплаузом у знак подршке политици на челу са председником Александром  Вучићем.

Председник омладине Стефан Аџић, ову прилику је искористио да се захвали младим људима који својом енергијом и радом, резултатима, показују да је политика Српске напредне странке остварила циљ, а то је да млади људи данас не одлазе, већ се враћају у  Србију, која има будућност. "Ову младост, енергију и квалитет нема ни једна политичка организација. Као и у свакој предходној кампањи, ми ћемо бити  носиоци изборних активности. Биће нас и на штандовима, Савету за информицање, терену, кол центру, као и у свим осталим активностима које доносе што убедљивију победу. Настављамо са маниром по којем смо препознатљиви, вредно, пристојно, достојанствено и јако", истакао је председник омладине Стефан Аџић.

Председник Градског одбора доктор Предраг Терзић је поздравио чланове Савета за информисање и Савета омладине и исказао велико задовољство због посећености овог састанка и енергије која се осећа међу присутнима. "Млади људи треба да се боре, да кроз рад, борбу и посвећеност допринесу развоју Српске напредне странке и напретку Србије на челу са председником Александром Вучићем", закључио је Терзић.

Састанку је присуствовао и секретар Градског одбора Српске напредне странке у Краљеву Новица Лишанин и одборнице Српке напредне странке Снежана Марковић Јовановић, Јелена Милојевић Ђуновић, Сандра Станић и Александар Бањац.