Вести

Састанак Штаба 1 СНС Градског одбора Краљево

Вечерас је одржан састанак Штаба 1 СНС Градског одбора Краљево. Овај штаб, на челу са Полком Крстић покрива територију Месних одбора Зеленгора 1, Зеленгора 2, Зеленгора 3. 

Шеф Штаба 1 Полка Крстић изразила је задовољство што је оволики број грађана вечерас на састанку, који је прилика, да у разговору са функционерима говоре о горућим питањима и заједничким снагама дођу до решења.

Председник Градског одбора Српске напредне странке у Краљеву, доктор Предраг Терзић је истакао: "На основу питања која сте вечерас поставили можемо доћи до закључка, да након 7 година када смо говорили искључиво о незапослености, данас питања иду у неком другом правцу, што говори о расту животног стандарда. Све ово је резултат рада, ангажовања и политике на челу са председником Александром Вучићем."

Грађани су постављали питања и на конструктиван начин са гостима решавали иста.

Састанку су присуствовали директорка ЈП за уређење грађевинског земљишта Марица Мијаиловић, директор Градског стамбеног Саша Контић, заменик начелника ГУ Ђорђе Видовић, руководилац у ЈКП "Водовод" Краљево Милутин Савић и директор ЈЕП "Топлана" Александар Несторовић и градски већник Зоран Бојанић.