Вести

Састанак Штаба 8 СНС Градског одбора Краљево

Одржан је састанак Штаба 1 СНС Градског одбора Краљево. Овај штаб, на челу са Александром Протићем покрива територију Месног одбора Стара Чаршија.

Председник Градског одбора Српске напредне странке доктор Предраг Терзић је истакао значај оваквих састанака, а посебно непосредну комуникацију са грађанима на терену. "Српска напредна странка је најјача странка на политичкој сцени у Србији. Разлика између нас и такозване опозиције је што се ми не делимо по томе ком делу града припадамо, већ се политика Српске напредне странке огледа у равномерном развоју и села и града, огледа се у резултатима ангажовања и политике на челу са председником Александром Вучићем" истакао је Терзић.

Шеф Штаба 8 Александар Протић поздравивши присутне је истакао:"У наредном периоду радићемо још више и трудићемо се да наши резултати у овом Штабу однесу још једну победу!"

Састанку су присуствовали: директорка ЈП за уређење грађевинског земљишта Марица Мијаиловић, директор Градског стамбеног Саша Контић, заменик начелника ГУ Ђорђе Видовић, директор ЈЕП "Топлана" Александар Несторовић, "ЈКП "Чистоћа" Владимир Баралић и начелница Школске управе Бојана Маринковић који су одговарали на питања грађана.