Вести

Састанак Штаба 9 СНС Градског одбора Краљево

Вечерас је одржан састанак Штаба 9 СНС Градског одбора Краљево. Овај штаб, на челу са Жељком Ђуновићем покрива територију Месних одбора Центар и Хигијенски завод.

Шеф штаба 9 Жељко Ђуновић је истакао "Желим да поздравим новоизабраног председника Градског одбора Предрага Терзића и све вас присутне. Оволики број присутних на вечерашњем састанку је доказ да грађани подржавају политику о којој дела говоре, на челу са председником Александром Вучићем".

Председник Градског одбора доктор Предраг Терзић је истакао "Ми смо ту да заједно са вама наставимо пут који смо трасирали. Бављење политиком није фотографисање, већ обилазак и разговор са грађанима, да их саслушамо и заједно решавамо проблеме. У овим местима видимо напредак на сваком кораку и у то име, идемо даље у нове победе!"

Састанку су присуствовали: директорка ЈП за уређење грађевинског земљишта Марица Мијаиловић, директор Градског стамбеног Саша Контић, заменик начелника ГУ Ђорђе Видовић, испред ЈКП"Чистоћа" Владимир Баралић, директор ЈКП "Водовод" Краљево Александар Протић и директор ЈЕП "Топлана" Александар Несторовић, народни посланик Стефан Аџић и начелница Школске управе Бојана Маринковић који су одговарали на питања грађана.