Вести

САВЕТ ЗА ПРАВНА ПИТАЊА У РАЗГОВОРУ СА СУГРАЂАНИМА

Савет за правна питања Гро СНС Краљево је као и много пута до сада, у складу са потребама, примао на разговор наше суграђане који су затражили помоћ у виду бесплатних правних савета а који и представљају једну од најважнијих и најпотребнијих надлежности коју овај савет има.

"Ми у Савету за правна питања увек смо ту да се одазовемо нашим суграђанима којима је савет потребан за решавање било каквих недомуца који имају и када су у питању било какве врсте остваривања права. Ту смо да их упутимо како најбрже и најлакше да их остваре на надлежној адреси", рекла је председница Савета за правна питања Марија Копитовић.

Такође чланови Савета су се осврнули и на предстојеће изборе и позвали све грађане да подрже досадашњу политику председника Александра Вучић.

"Важно је да подржимо листу број 1 „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ како би и убудуће држава сваком појединцу гарантовала владавину права, али и личну слободу, правичност свих поступака, постојаност и механизам заштите, без бојазни по себе и своје најближе у односу на искуства каја су имали у не тако давној прошлости", истиче Марија Копитовић.