Вести

СПРЕЧИТИ ОДЛАЗАК СТАНОВНИШТВА СА ПОДРУЧЈА ГОДАЧИЦЕ

Члаови МО СНС Годачица одржали су редован састанак на којем су са секретаром ГрО СНС У Краљеву, Ненадом Марковићем, разговарали о актуелним проблемима у Годачици. Један од највећих, али који ће према Марковићевим речима ускоро бити решен, је аутобуски превоз у вечерњим сатима. Наиме, Марковић је потврдио да ће недавно укинута линија( 22.45 часова) ка Годачици поново бити уведена.

Будући да је МЗ Годачица припао Дом културе, град Краљево ће уложити одређена средства за реконструкцију дома који се налази у веома лошем стању, као и за подасипање сеоских путева, посебно оних који су уништени у поплавама.

„Подржавамо напоре Градског одбора Српске напредне странке у Краљеву да оживе овај крај у који годинама уназад није много улагано. Реконструкцијом Дома културе и сеоских путева, унапређењем пружања здравстевних услуга, изградњом јавне расвете, спречићемо одалазак становништва са овог подручја, рекла је Милена Живановић, председница МО СНС Годачица.

 

На овом састанку Ненад Марковић је поновио да је ГрО СНС у Краљеву јединствен и да даје пуну подршку председнику странке и премијеру Србије Александру Вучићу.