Вести

СРБИЈА ЈЕ ЗЕМЉА НАПРЕТКА И ПРОСПЕРИТЕТА ЗАХВАЉУЈУЋИ АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ

Захваљујући политици коју води председник Александар Вучић, оживела је српска привреда, подигли смо углед и интегритет Србије у свету, очувани су мир и стабилност на Косову и Метохији, рекао је потпредседник странке и председник ГрО СНС Београд, Небојша Стефановић приликом данашње посете Краљеву и члановима најужег руководства СНС Краљево.
"Наши супарници су врло лоши политичари и немају снагу да нас победе на изборима. Српска напредна странка има надполовичну већину и заједно са Александром Вучићем има снагу да Србију и даље води путем развоја и напретка", додао је Стефановић обраћајући се краљевачким напредњацима, позивајући их да се активно укључе у политички живот и предстојећу изборну кампању.
У посети ГрО СНС Краљево био је и народни посланик и члан ГО СНС, Крсто Јањушевић који је рекао је неопходно показати храброст у борби за још бољу и напреднију Србију.
"Само Српска напредна странка води праву и поштену политичку борбу," казао је Јањушевић.
И председник ГрО СНС Краљево Небојша Симовић је подсетио да је привреда Краљева оживела искључиво захваљујући преданом раду и ангажовању председника Вучића, истовремено истичући велики труд целокупног Градског одбора, који је константно на терену и у контактима са суграђанима
"Због свега што је урађено у Краљеву, реално је очекивати да још једном убедљиво победимо на предстојећим изборима", истакао је Симовић.