Вести

“СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ, КРАЉЕВО НЕ СМЕ ДА СТАНЕ” ОБЕЋАНО - ИСПУЊЕНО

Председник Градског одбора Српске напредне странке у Краљеву др Предраг Терзић и кандидаткиња за одборницу, потпредседница Месног одбора Центар Јелена Милојевић Ђуновић са сарадницима, јуче су обишли краљевачку породицу Сеничић.

Породицу Сеничић, пре три године, обишли су чланови Месног одбора Центар и том приликом се упознали са Урошем Сеничићем. Млади, виспрени и добар младић, у том тренутку имао је само једну жељу. Након породичне трагедије, његова жеља је била да сва лица са инвалидитетом, укључујући и њега имају једнаке шансе за рад и живот у родном Краљеву. Током ове посете, потпредседница Месног одбора Центар Јелена Милојевић Ђуновић са члановима овог одбора, дала обећање, које је убрзо испуњено уз подршку града Краљева на челу са доктором Предрагом Терзићем.

Јелена Милојевић Ђуновић, кандидаткиња за одборницу је истакла: "Урош нас је данас радостан дочекао у свом дому. У поређењу са претходном посетом, која ни мало није била лака за све присутне, данас се у овом дому осећа радост. Захваљујући одговорној политици на челу са председником Александром Вучићем и граду Краљеву, неопходне мере су предузете и Урош данас има једнаке шансе као и његови вршњаци. Урош је запослен у Градској управи у којој сви имају само речи хвале за њега. Лица са инвалидитетом имају једнаке шансе, јер држава Србија их препознаје и помаже. Ова радост и задовољство на лицима наших суграђана и јесу главни разлог зашто Србија и Краљево не смеју да стану!”.

Председник Градског одбора Српске напредне странке у Краљеву др Предраг Терзић изразио је велико задовољство што се налази у дому Сеничића и додао: "Српска напредна странка са председником Александром Вучићем брине о свим грађанима Србије подједнако! Данас, након разговора са овим задовољним младим човеком можемо закључити да град Краљево препознаје и решава проблеме својих грађана. Једнакост за све и брига о свима и јесте политика коју у дело спроводи Српска напредна странка! Управо зато, Краљево не сме да стане, Србија не сме да стане!" закључио је председник Градског одбора Српске напредне странке у Краљеву др Предраг Терзић.