Вести

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА КРАЉЕВО ПРВА ПРЕДАЛА ИЗБОРНУ ЛИСТУ

Чланови Градског одбора Српске напредне странке у Краљеву, предали су данас Градској изборној комисији потписе за локалну листу "Александар Вучић-Краљево не сме да стане". Овим је и званично потврђена кандидатура за одборнике у Скупштини града. Ова листа на изборима наћи ће се под редним бројем 1.

"Српска напредна странка, заједно са својим коалиционим партнерима, Покретом социјалиста, Српским покретом обнове, ПУПС, Социјалдемократском партијом Србије и Здравом Србијом, предала је данас изборну листу. Нашу изборну листу подржало је својим потписом чак 1377 грађана Краљева. На нашој листи налази се 70 кандидата за одборнике у Скупштини града Краљева. Реч је о искусним људима, доказаним у својим професијама, али и младим људима пред којима је будућност у коју сви заједно верујемо. Она представља скуп образованих људи који живе у центру града, али и оних који живе у приградским насељима и на сеоском подручју. На листи имамо докторе наука, лекаре, професоре, инжењере, али и пољопривреднике, мајсторе, људе који свакодневно својим радом и трудом стичу за себе и своју породицу, који се боре за своја села, насеља и за читаво Краљево. Верујем да ће грађани Краљева још једном дати свој глас листи коју предводи Александар Вучић и да ћемо још једном забележити убедљиву победу на локалним изборима. Краљево не сме да стане, Србија не сме да стане", изјавио је председник ГрО Снс Краљево др Предраг Терзић.

Једна од кандидаткиња са листе, Снежана Јовановић, подсетила је на резултате који су постигнути захваљујући Српској напредној странци.

"Политика СНС је политика која је водила град у претходном периоду. То је политика која је бележила резултате и слободно могу рећи, политика која је подигла и унапредила наш град. Сви који пролазе овим градом примећују разлику између онога што се сада дешава и онога што се дешавало 2012.године и раније. Показали смо и знање и способности и много воље и жеље. Али ми смо тек на пола пута. И зато је 17.децембар веома важан. Тада Србија и Краљево бирају своју будућност, јер Србија не сме да стане и Краљево не сме да стане“, рекла је Снежана Јовановић.