Вести

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ПРЕДСТАВИЛА ПРОГРАМ И ЛИСТУ КАНДИДАТА ЗА ОДБОРНИКЕ КОАЛИЦИЈЕ АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ

Српска напредна странка данас је представила листу кандидата за одборнике коалиције АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ  Србија побеђује – Краљево побеђује.

Секретар Градског одбора Српске напредне странке Краљево на конференцији за новинаре, овим поводом, није крио задовољство за прилику да представи странке које су потписале коалициони споразум.

“Осим Српске напредне странке, споразум су потписали и Покрет социјалиста, ПУПС, Српски покрет обнове, Социјалдемократска партија Србије, Демохришћанска странка Србије и СНП. Носилац листе је Небојша Симовић, а на листи су и градоначелник Томислав Илић и још 70 кандидата. Старосна структура је већински испод 40 година, а међу одборницима су доктори наука, лекари, економости, правници, инжењери, пензионери, професори, студенти , радници, казао је Ненад Марковић.

Осим листе кандидата, представљен је и програм с којим краљевачки напредњаци излазе на изборе. Новост у програму је идеја о “Одрживом Фонду за развој малих и средњих предузећа”. Пилот пројекти у претходној години већ  су заживели  у области пољопривреде. План је да се одређена  производна  грана, нпр.за прераду дрвета, развојно помаже кроз подстицајна средства и буџет за 2017.годину. Циљ је и да Фонд буде одржив, средства се дају, враћају и поново улажу у нове пројекте.  

Кампања Српске напредне странке ће бити позитивна, истакнуто је на конференцији за новинаре,  окренута грађанима, а не другим политичким странкама.

И нова странка модерне левице, како је дефинишу чланови ГрО СНС Краљево, Активна Србија,  придружила се листи кандидата: Александар Вучић – СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ !