Вести

ШТАБ 9 СНС КРАЉЕВО: ЈЕДНОГЛАСНО ИЗАБРАНО РУКОВОДСТВО

На одржаним састанцима МО Центар и МО Хигијенски завод који чине Штаб 9 на челу са Жељком Ђуновићем, ново руководство оба МО једногласно изабрано.

Са 10 предлога за једног кандидата, на место председника МО Центар, једногласно је изабран Жељко Ђуновић. Подпредседници МО Центар су Саша Контић, Јелена Милојевић Ђуновић и Иван Радосављевић, а за секретара је изабран Бојан Петровић, једногласно.

МО Центар има шест делегата и шест предложених једногласно изабраних. Делегати за Изборну скупштину на којој ће се бирати председник краљевачких напредњака су: 1. Марко Костић 2.Јелена Милојевић Ђуновић 3. Саша Контић 4. Виолета Симовић 5.Иван Радосављевић и 6. Бранко Недић

Громогласним аплаузом, присутни чланови, поздравили су изабрано руководство.

 

МО Хигијенски завод

За председника МО Хигијенски завод изабран је Зоран Бошковић једногласно. Изабрани су једногласно потпредседници МО Ненад Симовић, Милица Вучићевић и Владо Подгорац, док ће функцију секретара обављати Тијана Ћурчић.

На Изборној скупштини на којој ће се бирати председник краљевачких напредњака у МО Хигијенски завод једногласно су изабрани и делегати као представници овог месног одбора: 1. Елизабета Тодоровић 2. Јулијана Јанковић

Састанку су присуствовали шеф Штаба 9 Жељко Ђуновић и његов заменик Марко Костић.