Вести

У ЦЕНТРУ СА КОМШИЈОМ НА ТИ

Месни одбор Центар Српске напредне странке у Краљеву у координацији са тимом вредних чланица овог Градског одбора предвођених кандидаткињом за одборницу Иваном Базић, разговарали су са грађанима на територији овог месног одбора.

Потпредседница Месног одбора Центар Јелена Милојевић Ђуновић истакла је: "Ни хладни новембарски дани, нису препрека за вредне активисткиње, које су у непосредној комуникацији са грађанима, свакодневно на терену и показују да је глас народа најважнији Српској напредној странци. Грађани то препознају и зато поклањају поверење раду и резултатима политике Александра Вучића. 17. децембра Србија не сме да стане! Краљево не сме да стане!"

Ивана Базић, кандидаткиња за одборницу на листи Александар Вучић Краљево не сме да стане, изразила је задовољство што тим чланица које предводи доносе глас народа који подржава политику Српске напредне странке. "Свакодневно смо на терену, тим који на терену оставља срце. Расположење грађања је више него задовољавајуће, јер они бирају политику о којој дела говоре! Захваљујем се људима из Центра који то препознају. Зато, 17. децембра Србија не сме да стане, Краљево не сме да стане!" истиче Базић.

Након обиласка терена, активисткињама се уз пригодну чајанку захвалио председник Месног одбора Центар Жељко Ђуновић закључивши: "Хвала вам што свакодневним радом и победничком енергијом учествујете у кампањи која ће донети историјски најубедљивију победу до сад! Краљево не сме да стане! Живело Краљево, живела Србија!"