Вести

У Конареву одржан збор Српске напредне странке

Збору Српске напредне странке који је организован у Конареву, присуствовало је стотинак мештана Конарева, Прогорелице, Богутовца, Бресника, Лопатнице, Пропљенице и Толишнице.

На збору су говорили др Предраг Терзић, председник Градског одбора Српске напредне странке Краљево и први на локалној листи „Александар Вучић – Краљево не сме да стане“, Милутин Розгић, кандидат за одборника на локалној листи „Александар Вучић – Краљево не сме да стане“ и коалициони партнер из странке Здрава Србија др Љубиша Ђоковић.

„Откад је Српска напредна странка на власти, у Конареву је урађено много тога. У овом месту и његовој околини изграђено је неколико километара, како примарне тако и секундарне канализационе мреже“, рекао је Милутин Розгић, кандидат за одборника на локалној листи „Александар Вучић – Краљево не сме да стане“.

Др Предраг Терзић, први човек краљевачких напредњака, рекао је да због свега што је у овом месту урађено, Конарево полако постаје приградско насеље. Са овог скупа је поручио опозицији да они никада неће постати власт, јер за разлику од напредњака, они не обилазе људе и не разговарају са њима. "Конарево нам много значи и овде смо урадили много. Уложили смо средства и помогли да ФК „Будућност“ добије осветљење на свом фудбалском терену. Обезбедили смо гас за поједине фирме које овде послују. Издвојили смо 6 милиона динара за Основну школу „Ђура Јакшић“ која је једна од школа са најдужом историјом. Овде смо урадили много, али још има много тога да се уради. На пола посла смо“, рекао је др Предраг Терзић.

Први човек краљевачких напредњака је истакао да Српска напредна странка и њени активисти не обилазе грађане само пред изборе. Рекао је да је важно да причамо једни са другима и да се о свему договарамо. „Ми смо странка обичног човека који се бори за боље сутра. Наша дужност је да бринемо о сваком човеку - раднику, пољопривреднику и пензионеру. Чека нас још много посла и зато не смемо да станемо. Сви заједно ћемо успети“, поручио је др Предраг Терзић, први на локалној листи „Александар Вучић – Краљево не сме да стане“.

Др Љубиша Ђоковић, коалициони партнер из странке Здрава Србија је рекао да је захваљујући Српској напредној странци урађено много важних пројеката. „Само треба да наставимо оно што смо започели“, поручио је др Љубиша Ђоковић.