Вести

УРУЧЕНА ДОНАЦИЈА КРАЉЕВАЧКОМ ПОРОДИЛИШТУ

Чланови Савета за популацију, децу и социјална питања Градског одбора Српске напредне странке Краљево , посетили су данас краљевачко породилиште и том приликом уручили су вредну донацију, опрему за бебе ( пелене, бенкице и постељину). Ова донација резултат је недавно организоване хуманитарне акције односно концерта у Дому културе у Адранима, када су продајом улазница прикупљена значајна средства, тачније  53 000 динара, за куповину беби опреме.

„Организовали смо хуманитарни концерт „Бебе су дар, даруј и ти“ са идејом да од продаје улазница, купимо 250 комада памучних пелена, 100 бенкица и 22 комплета посетљине. Будући да Српска напредна странка увек посебну пажњу обраћа на најмлађе и најстарије чланове нашег друштва, нимало није било тешко да одлучимо коме ће ова помоћ бити уручена. Овде почиње живот, а ми смо ту да помогнемо да сваки корак напред буде бољи и успешнији. Директору Опште болнице „Студеница“, др Зорану Мрвићу, желимо да пренесемо подршку грађана који су препознали његов труд и ангажовање да ова установа сачува и побољша свој углед, рекла је чланица Савета за популацију, децу и социјална питања Славица Радоњић.

У име свих запослених на вредној донацији захвалио се директор Болнице, др Зоран Мрвић и позвао остале друштвено одговорне организације и појединце да, према својим могућностима, помогну опремање болничких служби.

 

Савет за популацију, децу и социјална питања Градског одбора Српске напредне странке Краљево најављује још једну хуманитарну акцију, позоришну представу за децу. Приход од продаје улазница биће намењен слабовидим малишанима Живку и Ружици Степановић, који са својом самохраном мајком живе у веома тешким условима.