Вести

УСКОРО И РЕАЛИЗАЦИЈА ПЛАНИРАНИХ АКТИВНОСТИ

У наредном периоду Српску напредну странку у Краљеву чека много посла, али се знају приоритети. Најважније је да смо недвосмислено постигли јединство у одбору, казао је Небојша Симовић, председник краљевачких напредњака, на седници ГрО СНС.

„Обратили смо се јавности на конференцији за медије на којој смо, надам се последњи пут, поновили да је Српска напредна странка у Краљеву јединствена и без подела. О томе више неће бити речи, али оно о чему ћемо говрити су планови који су пред нама. Најпре нас очекује ребаланс буџета на седници Скупштине града, а потом и реализација планираних активности“, рекао је Симовић.
 

Изградња бедема у Грдици, урбана регенерација, приватизација ПЛО „Матарушка и Богутовачка Бања“ и делова Фабрике вагона, изградња трафостанице у Рибници, као  и саобраћајне инфраструктуре на територији града, само су неки од планова који ће бити реализовани у Краљеву у току ове јесени. 

Чланове Градског одбора СНС о раду предузећа у претходном периоду упознали су Срђан Ђуровић, директор ЕПС - Краљево, Дејан Топличић, директор Електродистрибуције Краљево, Миленко Стефановић, директор ЈКП „Водовод„ Марица Мијајловић, директорка Дирекције за планирање и изградњу Краљева и Драгана Бикић, директорка „ОСА“. Извештаје о раду поднели су и помоћници градоначелника Новица Гаговић, Вукомир Коњикушић и Вукман Ракочевић.

Руководство ГРО СНС у Краљеву позвало је председнике свих месних одбора да ативирају свој рад, будући да нас ускоро очекују локални избори.