Вести

Завршено пресвлачење асфалтом Улице Мире Чукулићa у Рибници

Радови на уређењу Улице Мире Чукулића у дужини од 315 метара и ширине 5 метара су завршени. Поред тога потуно је преуређен и асфалтиран крак који се надовезује на ову улицу у дужини од 50 метара и ширине 3 метра.

У овој улици има око 50 домаћинстава, доста деце и младих који, како кажу, неће морати више да ходају по блату и прашини. Старији мештани истичу  да је ово први пут после 46 година да је ова улица сређена.

Улицу су данас обишли председник Градског одбора Српске напредне странке Краљево др Предраг Терзић, шеф Штаба 11 Маја Мачужић Пузић, заменик шефа штаба 11 и председник Месног одбора Рибница 2, Ђорђе Видовић са сарадницима, који су том приликом разговарали са мештанима који нису крили задовољство због онога што је урађено.

"Српска напредна странка се труди да изађе у сусрет свим суграђанима, без обзира да ли они живе у центру града, приградским насељима или на сеоском подручју. Мире Чукулића је једна од важнијих улица у Рибници. Грађани су нам се обратили због проблема дотрајалости асфалта и ми смо као одговорна власт изашли њима у сусрет и пресвукли целокупну улицу и крак где мештани нису имали асфалт. И у будућности ћемо излазити у сусрет свим грађанима, јер ми смо странка која живи са народом и за народ. Ми свакодневно са нашим грађанима живимо, разговарамо, примамо их у канцеларије али и одлазимо на терен где се упознајемо са њиховим проблемима како бисмо их брзо и ефикасно решили“, рекао је др Предраг Терзић,председник Градског одбора Српске напредне странке Краљево.

Уређење сваке улице за мештане Рибнице значи много, рекао је Ђорђе Видовић, председник Месног одбора Рибница и додао "у Улици Мире Чукулића дуго се чекало на асфалтирање, а коначно можемо да кажемо да су сви задовољни, јер овде живи велики број  старих али има и доста  деце која ће сада моћи безбрижно да се играју, да возе бицикле и тротинете. Планирамо да до краја ове и наредне године уредимо још неколико улица на подручју овог месног одбора“.

Средства за афалтирање ове улице обезбедио је Град Краљево, а за уређење сокака мештани су обезбедили учешће од 15 одсто. Радове је изводило  ЈКП „Путеви“ Краљево.