Вести

ЗОРАН БАБИЋ НА ТРИБИНИ У РИБНИЦИ

Српска напредна странка одржала је трибину у Рибници на којој је гост био Зоран Бабић, члан Председништва Српске напредне странке, члан Главног и Извршног одбора СНС.

 “Поносан сам данас што видим доста младих лица која желе бољу Србију за себе, за земљу из које неће морати одлазити тражећи бољу будућност  као и доста жена које су стуб нашег друштва. Желимо стране инвестиције, али желимо и да помогнемо домаћим произвођачима да остваре свој не амерички, него српски сан. Желимо и младима да пружимо подстрек као и женском предузетништву, а све ово можемо само уједињени у политици”, рекао је Зоран Бабић, обраћајући се грађанима Рибнице.

“Краљево ће у годинама које следе да се шири и са друге стране Ибра, што потврђују и значајни а завршени инфраструктурни објекти као што су мост на Ибру и Хала спортова. На реду је изградња базена и тржни центар. Само заокруживање броја један на изборима може да нас све одведе у бољу будућност”,  рекла је Маја Мачужић, потпредседник ГрО СНС Краљево и кандидаткиња за народног посланика.

“Локална самоуправа је у протеклом периоду урадила доста пројеката важних за Краљево, а урадила би и више да нас нису омеле елементарне непогоде. Уз помоћ Владе Републике Србије успели смо да штету умањимо. Планови су велики: да се повеже коридор 11, заврши моравички коридор и отвори Аеродром Морава. Давањем подршке Александру Вучићу, дајемо подршку развоју Краљева, рекао је Томислав Илић, градоначелник Краљева.

 “Док противници идеја Српске напредне странке цепају плакате и користе непримерен говор у току изборне кампање, ми промовишемо наше идеје и разговарамо са народом о плановима за бољу Србију и боље Краљево. Индустријска зона, Карго центар, Аеродром Лађевци су главни пројекти чијим ће остварењем овај крај и цела земља кренути напред”, речи су којима се присутнима обратио Небојша Симовић, председник ГрО СНС у Краљеву.

Присутнима на трибини обратио се и кандидат за одборника, Владимир Мимовић, чији је говор поздрављен громогласним аплаузом.

Дајући глас броју један и Александру Вучићу, грађани се опредељују за бољу будућност свих, поручили су краљевачки напредњаци на трибини у Рибници. На изборима 24.априла, мора да се направи разлика између оних који желе будућност и оних који Србију вуку у прошлост!