Вести

ЗОРАНА МИХАЈЛОВИЋ ДАЛА ПУНУ ПОДРШКУ ГРАДСКОМ ОДБОРУ СНС У КРАЉЕВУ

Потпредседница Владе, министарка саобраћаја, грађевинарства и инфраструктуре и функционерка Српске напредне странке Зорана Михајловић посетила је данас Градски одбор СНС Краљево и са члановима одбора разговарала о најважнијим питањима која се тичу развоја града и функционисању странке у наредном периоду. У одбору краљевачких напредњака увек влада добра атомосфера, примећује се јединство и добра страначка клима, рекла је Зорана Михајловић.

„Имате моју пуну подршку за све планиране пројекте. Треба да радимо тимски. И моја порука председнику наше странке и премијеру Александру Вучићу биће да смо се овде у Краљеву договорили како ћемо важне пројекте у наредном периоду реализовати, изјавила је Зорана Михајловић.

Председник Градског одбора Српске напредне странке Краљево Небојша Симовић изразио је захвалност министарки Михајловић због добре сарадње ресорног министарства и града Краљева. Резултат те добре сарадње је потписан Споразум о сарадњи на реализацији пројекта стамбене обнове после земљотреса, рекао је Симовић.

„У марту наредне године почеће градња укупно 363 стана у Доситејевој улици за породице чији су стамбени објекти оштећени у земљотресу. Станови ће бити завршени 2019.године. Вредност те инвестиције је 13 милиона евра, рекао је Небојша Симовић, подсећајући да је у наредном периоду планирана реализација бројних пројеката: отварање аеродрома Морава, изградња затвореног базена, Карго центра, као и унапређење бањског и спортског турзима итд.

Потпредседница Владе Зорана Михајловић уверила се да је Градски одбор Српске напредне странке Краљево, захваљујући унутарстраначком јединству, потпуно спреман за предстојеће локалне изборе и изразила очекивање да ће напредњаци однети на њима убедљиву победу.